Naručivanje i plaćanje

Kupovina putem onlajn prodavnice krunateks.co.rs je jednostavna. U nastavku možete pronaći sve informacije kako da naručite željene proizvode.

Registracija/Prijava

Kupovina putem sajta moguća je za sve registrovane korisnike. Proces registracije je jednostavan i možete ga brzo obaviti u svega par koraka. Odaberite opciju „Registracija novog korisnika“ i navedite ime i prezime, email adresu i upišete željenu lozinku. Nakon potvrde dugmeta „Registruj se“ dobićete podatke za registraciju na navedenu email adresu. Da biste potvrdili registraciju potrebno je da pratite instrukcije iz navedenog email-a.

Ukoliko ste postojeći korisnik, da biste obavili kupovinu potrebno je da se prijavite tako što ćete odabrati opciju “Prijava” i uneti svoju email adresu i lozinku.

Pronalazak željenog proizvoda

Do željenog proizvoda možete doći pretragom putem glavnog menija, odabirom kategorije proizvoda ili boje, kao i pomoću polja za brzu pretragu. Kada pronađete proizvod koji želite da poručite, kliknite na njegovu sliku kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom. Željeni proizvod odabirom opcije „Dodaj u korpu“ ubacujete u svoju onlajn korpu. Ukoliko želite da kupite još proizvoda ponovite postupak. Kada ste završili sa kupovinom prelazite na opciju “Plaćanje”.

Plaćanje

Plaćanje je moguće izvršiti platnim karticama ili kuriru prilikom dostave. Plaćanje kuriru prilikom dostave moguće je isključivo u gotovini.

Dostava

Dostava je besplatna za iznose preko 4.000,00 dinara.

Isporuka porudžbine je u roku od dva do pet radnih dana od trenutka naručivanja. Isporuku vrši kurirska služba „„AKS EXPRESS KURIR“ d.o.o . Šabac koja će Vam pošiljku doneti na adresu za isporuku radnim danima od 08:00 do 16:00h. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom isporuku možete da očekujete u roku od pet dana.

Raspoloživost artikala

Stanje proizvoda na lageru se ažurira jednom u 24h. Iz tog razloga može se dogoditi da poručite proizvod koji je u međuvremenu rasprodat. Ukoliko dođe to toga bićete blagovremeno obavešteni.

Sadržaj korpe

Sadržaj korpe biće sačuvan i ukoliko napustite onlajn prodavnicu, pa se vratite. Kako se stanje proizvoda na lageru ažurira jednom u 24h može se desiti da željeni artikal u trenutku kada odaberete opciju “Plaćanje” nije više raspoloživ. U tom trenutku sadržaj korpe će se automatski osvežiti i Vi ćete imati informaciju o raspoloživosti željenih artikala.