O nama

Krunateks je porodična kompanija koja se više od 30 godina bavi proizvodnjom i trgovinom tekstilnim proizvodima. Osnovana 1992. godne, kompanija Krunateks je postepeno izgrađivala svoju reputaciju i rasla gradeći stabline i čvrste odnose sa svojim klijentima, što je učinilo da se izdvoji kao jedna od vodećih veleprodaja tekstila u Srbiji. Širok izbor proizvoda i poseban osvrt na kvalitet, uticali su na to da naša kompanija izgradi snažne temelje u tekstilnoj industriji.

Naša misija

Misija kompanije Krunateks jeste da obezbedi kvalitet svim svojim kupcima. Tekstilni proizvodi iz celog sveta su samo jedan deo našeg asortimana koji pažljivo biramo kako bi zadovoljili potrebe i očekivanja naših kupaca. Proizvodi visokog kvaliteta iz Češke, Nemačke, Italije, Rusije, Belorusije, Bugarske, Severne Makedonije, Turske, Kine i Moldavije, kao i proizvodi iz sopstvenih pogona birani su i izrađeni od odabranih materijala. Stoga, učinili smo da naš asortiman obuhvati širok asortiman proizvoda što uključuje kućni tekstil, ćebad, vunicu, posteljine, jastuke, hotelski program, kao i najkvalitetnije materijale poput damasta i kepera, širokog izbora pozamanterije poput vunice, konca, kao i mnoge druge artikle. 

Naša vizija

Naša vizija jeste da postanemo prepoznatljivo ime u tekstilnoj industriji i da nastavimo sa trendom širenja i rasta poslovanja. Pored našeg ličnog razvoja, naša vizija je usmerana ka uvođenju inovacija, uvođenju novih trendova i tehnologija u tekstilnoj industriji. Naša vizija je usmerena u cilju zadovoljenja zahteva naših kupaca i pružanja najboljeg kvaliteta, kako proizvoda, tako i usluga.

Galerija